Kategóriák

Leértékelések

 • Bomber
  Bomber

  Kombinált szökőkút 40s 2...

  5,10 € -30% 7,28 €

Informácie

Tüzijáték gyerekeknek 27 terméket találtam.

Ez a termékcsalád olyan termékeket tartalmaz F1 és F2 kategóriában amiket már 14 illetve 16 évtől lehet megvásárolni és használni Magyarországon egész év folyamán. Ide tartoznak a több méretben és efektusban prezentált lepkék - pillangók, forgó, fütyülő, durranó, recsegő, pörgő és ugráló termékek, mini szökőkutak több féle szín és hang efektusban a legjobb árakon és minőségben a piacon.

Alkategóriák

 • Tüzijáték gyerekeknek...

  Ez a kategória olyan termékeket tartalmaz amiket már 14 évtől lehet megvásárolni és használni Magyarországon egész év folyamán. Ide tartoznak a több méretben és efektusban prezentált lepkék - pillangók, forgó, fütyülő, durranó, recsegő, pörgő és ugráló termékek, mini szökőkutak több féle szín és hang efektusban a legjobb árakon és minőségben a piacon.

 • Tüzijáték gyerekeknek...

  Ez a kategória olyan termékeket tartalmaz amiket 16 évtől lehet megvásárolni és használni Magyarországon egész év folyamán. Ide tartoznak a több méretben és efektusban prezentált lepkék - pillangók, forgó, fütyülő, durranó, recsegő, pörgő és ugráló termékek, mini szökőkutak több féle szín és hang efektusban a legjobb árakon és minőségben a piacon.

 • Röpködő termékek

  Ebben a specíális kategóriában megtalálhatók mind azok a tüzijáték termékek amelyek indítás után felrepülve kápráztassák el a legfiatalabb tüzijáték rajongókat. Ide tartoznak a mindenféle lepkék, méhek, fütyülő kis repülők, szikrázó és villogó repülő csészealjak a legkiválóbb efektusokkal.

Mutat 1 - 24 / 27
Mutat 1 - 24 / 27